Home Inhoud Filatelie in Polen Chaber dla Powodzian

Delft

De Poolse Culturele Dagen in Delft zijn voorbij. Van 26 tot 28 september 1997 vonden in Delft de Poolse Culturele Dagen plaats onder auspiciën van het Poolse Ministerie van Cultuur en Kunst. De Poolse Culturele Dagen waren door de Stichting Pools Podium - dat dit jaar z'n 5-jarig bestaan viert - georganiseerd in nauwe samenwerking met de Ambassade van de Republiek Polen in Den Haag en met de Gemeente Delft.

Op het artistieke programma stonden voortreffelijke, uitvoerende groepen uit Polen zoals het Pantomime Theater van Henryk Tomaszewski uit Wrocław, Teatr Wierszalin uit Supraśl bij Białystok, Teatr Snów uit Gdańsk, het strijkkwartet Amar Corde uit Kraków en vele andere. Het programma werd bovendien verrijkt met tentoonstellingen, filmvoorstellingen, openlucht-uitvoeringen, een Poolse markt en optredens van folkloristische groepen

Alle uitvoeringen vonden plaats in het centrum van Delft. logo Pools Podium 5 jaar

De Poolse Culturele Dagen werden feestelijk geopend met een concert in het Stadhuis op vrijdag 26 september om 17.30, en afgesloten met het Jubileum Concert ter gelegenheid van 5 jaar Pools Podium op zondag 28 september om 14.00 in Theater De Veste.

Alles heeft goed meegewerkt, de organisatie, het publiek en niet te vergeten het weer!


Het leek ons aardig om nog even de gegevens van de diverse uitvoerenden op het net te laten staan:
Home Inhoud Filatelie in Polen Chaber dla Powodzian