Home My mail and other assorted love stories My mail and other assorted love stories Infitra

Mymail

Mymail gebruikte ik praktisch alleen als ik attachements verwacht. Ik liet Infitra ze niet weggooien, maar haalde ze nog een keer op met Mymail die ze netjes uit elkaar haalt en apart weg zet. Alleen bij zeer grote attachements zoals bv. die van Papyrus-base met 1.8mB ging het fout en heb ik ze later toch weer opgehaald en uitgepakt met Infitra.

Erik Häll brengt regelmatig nieuwe versies uit en geeft vanuit Zweden ook zo af en toe een verslag van de ontwikkelingen. Ik heb me bij laten schrijven op de e-mail lijst van Erik Häll d.w.z. dat er regelmatig een bericht binnenkomt dat er weer een nieuwe versie gemaakt is. En bij eventuele problemen - zoals het niet kunnen benaderen van zijn homepage - levert Erik de fantastische service om het programma per e-mail op te sturen!

De versies van Mymail zijn blijven komen. Het maakt de indruk geleidelijk aan sneller te worden en ook de eerste indruk - in zwart/wit waren niet alle ikoontjes zichtbaar - is beter: alle ikoontjes kreeg ik direct zichtbaar zonder moeizaam kleuren [op een zwartt/wit beeldscherm] te hoeven instellen. Ook kan vanuit Mymail de message worden geprint.

De voornaamste reden om Mymail te [blijven] gebruiken is dat dit programma nog hanteerbaar is vanuit CAB. Infitra b.v. duldt feitelijk geen andere programma's naast zich. Als ik e-mail vanuit CAB dan gebruik ik dus standaard Mymail.

Versie 1.19 is van 22 december 2000.


Copyright © Rein Bakhuizen van den Brink
Last updated on 26 december 2000

Home My mail and other assorted love stories My mail and other assorted love stories Infitra